Gå direkt till innehåll
ManageEngine och Inuit på H.O.U.S.E 2020 i Luleå

ManageEngine och Inuit på H.O.U.S.E 2020 i Luleå

Tid 18 Februari 2020 08:20 – 21:00

Plats Luleå.

Inuit deltar på H.O.U.S.E 2020 som anordnas av vår Inuits partner Hi5 för sjunde året i rad. Vi kommer prata om hur organisationer kan och bör skapa en mer enhetlig hantering av sina klienter, servrar och mobiler. Det är den riktningen det går enligt Gartner och det medför inte bara en effektivare hantering utan ökar även säkerheten. Det brukar benämnas Unified Endpoint Management (UEM) och ManageEngines lösning inom området heter Desktop Central.

Erik Tjärnkvist, Product Manager ManageEngine talar på temat Revolutionera hanteringen av klienter och mobiler kl .11.01 11:46 i Luleå den 18 februari och i Umeå den 20 februari.

Läs mer om vårt deltagande

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterade nyheter

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige