Gå direkt till innehåll
Endpoint Central Workshop Sweden 2024

Endpoint Central Workshop Sweden 2024

Tid 10 Oktober 2024 08:30 – 15:30

Plats Klara Konferens & Happynings, Klarabergsviadukten 90, 111 64 Stockholm

Vi bjuder in våra Endpoint Central kunder och partners till en workshop där de kommer få utveckla sina färdigheter i UEM-lösningen.

Vad du får ut av workshopen:
- Få vägledning för att effektivt använda funktionerna i Endpoint Central.
- Lär dig att felsöka och hantera vanliga utmaningar med endpoints, nätverksenheter, applikationer och infrastruktur.
- Utnyttja det intuitiva gränssnittet för att skapa arbetsflöden, automatisera uppgifter och övervaka enheter i realtid.
- Lär dig om avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive hotförebyggande, incidentrespons och dataskydd

Om Endpint Central

ManageEngine Endpoint Central är en omfattande, kraftfull lösning för unified endpoint management and security (UEMS) som hjälper dig att hantera och säkra dagens digitala arbetsplats över olika enhetstyper och operativsystem genom en enhetlig konsol och agent.

Vi stödjer hela livscykelhanteringen av enheter och kompletterar den med våra säkerhetsfunktioner. Endpoint Central automatiserar hela livscykelhanteringen av endpoints från start till mål. Robust fjärrfelsökning, självbetjäningsfunktioner och proaktiv analys hjälper till att minska driftstopp och förbättra den totala användarupplevelsen.

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB

Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige