Gå direkt till innehåll
Våra läsares favoriter under 2015

Blogginlägg -

Våra läsares favoriter under 2015

Det är något speciellt med slutet av året då mycket skall slutföras och nya strategier och planer sätts i verket. Visst är det så att vi alltmer jobbar i projekt som är oberoende av kalenderåret, men det förtar inte stämningen som infaller i slutet på året. En sådan sak som hör denna tid till är att summera vad vi har åstadkommit under året och vad vi kan lära oss av det inför nästa år. Därför tänkte jag dela med mig av de webinar, whitepaper och blogginlägg som har varit populärast bland våra kunder och läsare.

När vi summerar året ser vi att säkerhet är det ämnesområde som engagerat våra kunder och läsare allra mest. Kanske inte så konstigt då det är ett av våra fokusområden och som vi skriver mycket om, men det är också ett ämne där det finns många åsikter. Ransomware som Cryptolocker har varit i fokus under hösten och vi har gett vår syn på hur organisationer kan skydda sig.

Ett annat ämnesområde som varit populärt är Active Directory som vi gjort många aktiviteter om och där vi har samarbetat med Derek Melber, Microsoft MVP och Technical Evangelist på ManageEngine. Han har delat med sig av sina erfarenheter inom områden som hantering, auditing och recovery av Active Directory i olika former som bloggartiklar, webinar och senast en workshop på tre orter.

Läs vidare på Inuitbloggen för de enskilt populäraste artiklarna, webinar och blogginlägg under 2015. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige