Gå direkt till innehåll
Sommarläsning för IT-proffs

Blogginlägg -

Sommarläsning för IT-proffs

Nu när det är sommar är det ett bra tillfälle att inhämta ny kunskap och inspiration inför höstens utmaningar. Här tipsar jag om uppskattade e-böcker, webcasts och annan kunskap för dig som jobbar med eller har ett intresse för IT.

nnan jag går in på de olika kunskapsmaterialen vill jag tipsa om att dra nytta av de sommarveckorna du är på jobbet som ofta är lite lugnare och då kan det äntligen finnas tid för eftertanke, planering, att se över system, att förfina arbetssätt eller vad det kan tänkas vara som ligger högt upp på att-göra-listan. Jag försöker alltid hinna med en del planering och strategiska frågor under denna tid för att sedan kunna var effektivare när jag är tillbaka efter semestern. Och kanske största fördelen är att det känns bättre att gå på ledighet när att-göra-listan är kortare.

Här kommer utvalt kunskapsmaterial som publicerats under våren. 

Vi på Inuit önskar en skön sommar!

Läs vidare på vår blogg

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige