Gå direkt till innehåll
Släpp loss kraften i Active Directory

Blogginlägg -

Släpp loss kraften i Active Directory

Nästan alla organisationer är beroende av ett väl fungerade Active Directory. Det kan lätt bli komplext att hantera och ibland kan man vilja ha mer flexibilitet än vad som är inbyggt. Det är anledningen till att vi satsar på att utbilda och upplysa om möjligheterna i Active Directory och hur tredjepartsprodukter kan effektivisera och göra så man får ut mer ur sitt Active Directory.

Derek Melber

Vi har förmånen att jobba tillsammans med Derek Melber, en omtyckt utbildare, talare och författare inom Active Directory och Group Policy. Han är en av få Microsoft MVP inom området. Han var med oss i höstas på ManageEngine användarkonferens och vi följde upp det med ett webinar i december som hade ett rekordstort intresse.

Du kanske frågar dig varför vi jobbar så tight med Derek? Det finns en enkel förklaring till detta. Förutom att han är en enastående talare är han sedan förra året Technical Evangelist i ManageEngines ADSolutions team. Han är med och påverkar produktutvecklingen och i sin blogg kan du läsa hans utbildande bloggartiklar som är en guldgruva för dig som vill lära dig mer om Active Directory.

On the road

De kommande två månaderna deltar vi på två kunddagar med våra partners och arrangerar två egna evenemang där tyngdpunkten i seminariepassen ligger på hur verksamheten kan få ut så mycket som möjligt ur sitt Active Directory. Det betyder inte att vi inte kommer prata ärendehantering, nätverks- och serverövervakning och mycket mer på kunddagarna hos våra partners.

H.O.U.S.E 2015 - 12 februari (UMEÅ)

H.O.U.S.E är vår partner Hi5:s populära kunddag fullmatad med seminarier, presentationer och diskussioner kring det allra senaste och hetaste inom IT. Inspirationstalare är Christer Fuglesang som kommer prata om "I rymden finns inga gränser". Vår VD Thorir Eggertsson håller i ett seminariepass på temat "Effektivisera dina processer med hjälp av Active Directory!". Välkommen till vår ManageEngine monter!
Läs mer om H.O.U.S.E

Securely Delegating In Active Directory - 17 Februari (WEBINAR)

Vårt andra webinar med Derek Melber, Active Directory MVP. Att delegera i Active Directory enbart med hjälp av Microsofts verktyg kan vara utmanande. I detta webinar kommer du lära dig hur du delegerar i Active Directory med precision och säkerhet!
Läs mer om webinaret

V-dagen 2015 - 12 mars (MALMÖ)

Tidigare hette kunddagen Virtualiseringsdagen men då det har växt och breddat sig har kunddagen bytt namn till V-dagen i år. Vår partner TDC Sverige (tidigare Viridis IT) arrangerar detta välbesökta och uppskattade evenemang. Vi är på V-dagen tillsammans med Derek Melber som kommer hålla ett föredrag om "Monitoring Active Directory Changes Efficiently and Precisely".Välkommen att komma och lyssna på Derek och prata med oss i vår ManageEngine monter.
Läs mer om V-dagen

Next-Gen Active Directory Monitoring & Management Seminar - 13 mars (STOCKHOLM)

Dagen efter V-dagen, den 13 mars, bjuder vi in till ett seminariedag där Derek Melber delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter inom Active Directory. Du har även möjlighet att se produktdemonstrationer av ManageEngines AD-produkter under eftermiddagen.

Derek kommer att täcka alla de tekniska uppgifter som krävs för att upprätta granulär spårning och övervakning av eventuella förändringar i Active Directory. Derek kommer också att visa dig hur man sätter upp fantastiska mallar vilket gör att du kan delegera skapandet av användare till din helpdesk eller ditt HR-team. Slutligen kommer Derek ge dig fördjupad kunskap om hur du återställer inte bara Active Directory raderingar, utan även "förändringar" hos användare, grupper och datorer, som förekommer dagligen i de flesta Active Directory-miljöer.
Läs mer om seminariedagen

Hoppas vi ses på någon av dessa aktiviteter!

Av Markus Arvidsson, Inuit

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige