Gå direkt till innehåll
Säkerhetstips för IT när personalen jobbar hemifrån

Blogginlägg -

Säkerhetstips för IT när personalen jobbar hemifrån

Coronaviruset (Covid-19) har ändrat vardagen för många runt om i världen och vi har snabbt fått anpassa hur vi lever våra liv för att bromsa spridningen av viruset. Många organisationer har fått ställa om till att låta personalen arbeta hemifrån. I denna artikel får du tips på vad du som jobbar med IT kan göra för att skydda din personal från att utsättas för säkerhetsrisker när de jobbar hemifrån.

Fler fjärranslutna användare ställer högre krav på IT-avdelningar att de övervakar nätverkets bandbredd, VPN och anslutningar så att medarbetarna kan utföra sina arbetsuppgifter. Bortsett från att göra det möjligt för anställda att få tillgång till organisationens resurser på distans behöver de se till att säkerheten inte äventyras.

Läs vidare på vår blogg där du får ta del av rekommendationer, tips och råd för en säker IT-miljö vid distansarbete.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige