Gå direkt till innehåll
Så ser IT-säkerhetslandskapet ut 2019

Blogginlägg -

Så ser IT-säkerhetslandskapet ut 2019

Detta är ett gästinlägg av Christoffer Strömblad, IT-säkerhetsspecialist på Polismyndigheten. I denna artikel får du möjlighet att spara lite tid, och samtidigt få bättre koll på vad som händer i IT-säkerhets- och hotlandskapet. Artikeln är en sammanfattning av Trustwaves senaste säkerhetsrapport, Global Security Report 2019.

Reflektioner och sammanfattning

Först och främst slås jag av att rapporten är tämligen lättillgänglig. Jämför med Microsoft SIR... den rapporten innehåller bara upprepningar och massor av procentsatser, den känns nästan som att den är automatiskt genererad. Trustwaves rapport däremot ... not so much, detta är en bra rapport. Här skulle man nästan kunna tänka sig att det faktiskt är människor som skrivit och dragit slutsatser. Kort och gott, rapporten är värd att läsa för den är välskriven och användbar.

Vad är då mina slutsatser efter att ha läst rapporten?

Läs hela blogginlägget på Inuits blogg

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige