Gå direkt till innehåll

Blogginlägg -

Dereks Helpdesk (ROLIG VIDEO)

Rolig video med Derek Melber (Microsoft MVP) som är en av talarna på ManageEngine Användarkonferens 2014 den 1-2 oktober. Du måste se videon, kanske känner du igen dig!


Länk till videon: http://youtu.be/b4wznqzjqds

Vi har bjudit in Derek Melber då vi ser ett ökat intresse bland våra kunder att förenkla och effektivisera arbetet kring Active Directory samt att vi vet att Derek är mycket bra på att förklara komplexa frågeställningar på ett lättbegripligt sätt. Detta år kommer vi självklart fortsätta prata mycket om ärendehantering, men vi kommer också låta Derek spinna loss på det han är oslagbar på, nämligen Active Directory och Group Policy. Han är en otroligt uppskattad talare och vet vad han pratar om. Missa inte detta tillfälle!

Om ManageEngine Användarkonferens 2014

ManageEngine Användarkonferens är en mycket uppskattad konferens och är den naturliga mötesplatsen för dig som använder ManageEngines produkter. Lär dig nya spännande saker du inte visste om ManageEngines produkter och fördjupa dig i de produkter och områden som intresserar dig. Och kanske viktigast av allt, dela erfarenheter med andra användare.

Läs allt om konferensen på mea.inuit.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige